Voulisma strand

Voulisma strandVoulisma Strand,Voulisma  Strand, Top Strände Kretas, schönes Kreta, bester Strand auf Kreta, Elounda,Istro,Agios Nikolaos, Cretan Beaches, Best beaches crete, Greece, Griechenland, Kolokitha beach, kolokita beach, quiet beach crete, einsamer strand greta

UNiet ver van Agios Nikolaos is deze prachtige plek. Het strand Voulisma is zeker een
waardevol uitstapje.

Of u nu met een huurauto of met de bus over het eiland reist dit strand is vlak aan de
hoofdweg en heel makkelijk te bereiken.

Wanneer u vanuit Heraklion komt, slaat u bij de eerste stoplichten voordat u in Agios Nikolaos aankomt rechtsaf. Volg richting Ierapetra en Sitia, u blijft op het nieuwe gedeelte van de "New National Road" (Kretenzische snelweg) voor ongeveer 10 minuten tot u bij een klein plaatsje komt, Istron. U kunt het niet missen, aangezien dit het einde is van de nieuwe weg!

 

Rijdt u langzaam aan door Istron, want er is radar aanwezig! Aan het einde van het dorp vindt u een parking links net voor het strand. Kijk uit bij het inrijden, want het is een niet geasfalteerde parkeerplaats en de onderkant van de auto’s is meestal niet meeverzekerd bij de meeste autoverhuurbedrijven!
U kunt natuurlijk ook links of rechts van de weg parkeren en te voet over de parkeerplaats naar het strand lopen.
U komt door een taverne en een paar trappen naar beneden en u bent op dit prachtige en unieke Voulisma strand! Het pad erheen is niet geschikt voor kinderwagens en rolstoelen!

 

Video Voulisma strand